Eu sunt

… una dintre cei care cred în capacitatea oamenilor de a evolua şi de a-şi descoperi calea. Simt să mă implic în educaţie, mă fascinează cultivarea comportamentelor sănătoase în general, dar cu precădere cele de leadership, îmi place să cred că viaţa are sens şi că este ceva mai mult decât vedem cu ochiul liber.

Învăţ permanent, sunt hipnotizată de culturile şi ideile religioase antice, de tot ce este nou, de vechi, de filosofie, cunoaştere şi autocunoaştere. Simt că am învăţat cu adevărat atunci când am trecut eu prin acea experienţă.

Iubesc să experimentez diferite metode de reflecţie şi introspecţie, precum meditaţia, scriitura şi observaţia pentru a studia şi înţelege comportamentul şi emoţiile oamenilor (ale mele, în primul rând). Aduc bucurie în viaţa mea, completând introspecţia, dansul contemporan şi călătoriile în locuri cât mai inedite, oamenii frumoşi, oamenii cu care lucrez, familia mea.

Profesional am două pălării. Una de om de comunicare şi una de educator în leadership, cum îmi place să-mi spun.

Am început să susţin cursuri pe leadership pentru adolescenţi din partea Leaders când încă nici eu nu era prea mare, de abia împlinisem 23 de ani. Eram în 2007 şi eram deja de 3 ani membru Leaders când, alături de colegii din fundaţie, am pus primele cărămide ale cursurilor programului Leadership Autentic. Azi susţin cursuri de leadership, viziune, comunicare şi public speaking pentru liceeni şi nu numai tot în cadrul fundaţiei. Sunt trainer autorizat CNFPA şi utilizator licenţiat al instrumentului psihometric Jackson Vocational Interest Survey (JVIS), ceea ce mă face să port, ocazional, şi pălăria de consilier vocaţional.

Am debutat în antreprenoriat în 2012, în calitate de cofondator al agenţiei de relaţii publice The Cover, tocmai pentru a experimenta pe propria piele ce înseamnă să iei iniţiativa, să conduci o echipă şi să treci printr-un proces de asumare a ceea ce eşti, ceea ce stă, de fapt, la baza leadershipului autentic.

În comunicare am peste 10 ani de experienţă – relaţii publice, marketing, strategie, organizare, planificare, execuţie, management – atât în agenţie, cât şi la client. Am câştigat experienţă în cadrul British Council, Diverta, agenţia SENS. Atelier de comunicare şi ca expert de comunicare în proiecte instituţionale în colaborare cu Ministerul Jusţiţiei şi Direcţia Generală de Asistenţă Socială a Municipiului Bucureşti.

Ambele pălării se împletesc, experienţa din comunicare, din relaţionarea cu diferite tipologii de oameni, medii şi idei s-au transferat uşor şi constant în cursurile de leadership. Consider că este important să transferi cunoaşterea trăită, înţelegi altfel şi vorbeşti din centrul tău.

Prin Behaviours.ro doresc să exprim cele mai bune gânduri şi idei pe care le am şi simt despre leadership, comportamente, educaţie şi despre a fi. Mă numesc Elena Pâslaru-Hubati.